De voorinschrijving is geopend t/m 18 augustus, na-inschrijven is op zaterdag nog mogelijk tot 30 minuten voor de start.
De kermisloop is een jaarlijks terugkerende loop die plaats vindt rond de kermisperiode in Siebengewald, zaterdag 19 augustus 2017. De loop bestaat uit 1 parcours door de straten van Siebengewald waar verschillende afstanden worden afgelegd. De kleinste rennen over een afstand van 300m. Jongeren tot 16 jaar kunnen kiezen voor 1km of 2,5km en de overige lopen een afstand van 5km of 10km. Voor meer informatie en inschrijven:  http://www.lgsiebengewald.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s