Op zondag 22 december organiseert DWSH’18 te Wilbertoord weer hun bekende ” WINTERLOOP “. Dit jaar is het de 39e keer dat deze wordt gehouden en door de fusie van v.v. De Willy’s en s.c. St.Hubert is de naam van de nieuwe vereniging nu DWSH’18. Deze loop is opgenomen in de Run Competitie Land van Cuijk en Maasduinen.

DWSH’18 maakt zich op voor haar 39e Winterloop,  dus nog volop gelegenheid om te trainen. Zet u deze datum maar in uw loopagenda.
De organisatie gaat er vanuit dat iedere sporter, dus ook de hardloper, van tijd tot tijd zijn prestaties moet kunnen meten met collega-lopers, vandaar dat DWSH’18 zich heeft aangesloten bij de Run Competitie Land van Cuijk en Maasduinen.

Vorig jaar was er een sterk deelnemersveld, maar wij verwachten dat zeker dit jaar veel hardlopers, die aan de Run Competitie meedoen, de weg naar Wilbertoord weer weten te vinden. Vooral met het oog op het snelle parcours verwacht de organisatie toch weer een aantal bekende lopers/sters aan de start om op dit aantrekkelijke parcours hun persoonlijk record scherper te stellen. Het parcours bestaat uit rondes van 2½ km en is voor het grootste gedeelte verharde weg en een gedeelte onverhard.

U kunt deelnemen op 3 afstanden:

  • De 2½ km voor de jeugd t/m 15 jaar. Op deze afstand mogen natuurlijk ook senioren inschrijven maar daar zijn geen ere – prijzen voor. Bij de 2½ km zijn in de volgend categorieën ere – prijzen: Jongens en meisjes 0 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar.
  • Op de 5 en 10 km zijn er 1e; 2e en 3e prijzen te behalen voor de heren en dames in de categorieën: 40-; 40+ en 50+. Bij de heren is er nog een 60+ categorie. Voorinschrijven € 1,00 reductie
  • Inschrijven  Klik hier

Na-inschrijven € 5,00 op 22 december in de kantine van DWSH’18 op Sportpark “De Binding”, aan de Verbindingsweg 40 te Wilbertoord, tot 15 minuten voor aanvang van iedere loopafstand.

De starttijden van de “39e WINTERLOOP” zijn:

  • 2½ km 10.00 uur.
  •    5 km 10.30 uur.
  •  10 km 11.15 uur.

De “39e WINTERLOOP” is zowel voor wedstrijdlopers als voor trimmers… u kunt starten op elke afstand.
Alle deelnemers/sters kunnen de uitslagen en foto’s na de wedstrijd op deze site bekijken.

Inlichtingen:    Mobiel: 06 – 13 46 15 44

                      Telefoon: 0485 – 47 87 97