Op zondag 19 april 2020 organiseert A.V. Sporting Boxmeer een jubileum editie van de PLUS Kleffenloop. Al voor de 10e keer wordt er over het prachtige parcours door de bossen van Overloon gelopen door jong en oud. Onderweg loop je dwars door het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum langs een tank en onder de Bailey-brug door. Ook loop je langs recreatieplas het Schaartven en uiteraard door de prachtige Overloonse bossen. Kortom: een van de mooiste hardloopwedstrijden in de regio. De starttijden en afstanden die gelopen kunnen worden zijn als volgt: Bambinoloop 250 meter (10:15 uur), Jeugloop 1 kilometer (10:05 uur), 5 kilometer (10:25 uur), 10- en 15 kilometer (10:00 uur). Voorinschrijving is online mogelijk tot 18 april 2020 en is voor iedere afstand goedkoper dan na-inschrijving. Na-inschrijven is mogelijk tot een half uur vóór de start van de wedstrijd.
De Kleffenloop start bij sporthal De Raaijhal aan de Raaijweg 15 in Overloon. Er is voldoende kleed- en doucheruimte aanwezig. Voor alle jeugd deelnemers is er na afloop een leuke herinnering en voor de podiumplaatsen een mooie beker. Voor meer informatie bezoek: www.avsportingboxmeer.nl of  www.facebook.com/avsportingboxmeer.
Of neem contact op met Willem Schimmel, e-mail: wedstrijdsecretariaat@avsportingboxmeer.nl.