Beste lopers,

Het COVID-19 virus heeft ons nog steeds in zijn greep. Dat betekent dat ook hardloopwedstrijden niet doorgaan. Het heeft hierdoor een grote invloed bij het opstarten van de Runcompetitie.

Het plan was om bij de Safe2Lock Genneperheiloop (25 oktober) te starten met de Runcompetitie en dan na afloop van  de  Contiweb Maasheggenloop  ( september 2021 ) de prijsuitreiking te houden.

Nu zijn inmiddels alle lopen tot en met januari 2021 afgelast en is  er voor de tijd richting maart nog veel onduidelijkheid om een competitie op te starten.

Het voorstel vanuit de stichting is dan ook om voorlopig geen competitie op te starten. Hierover moeten wij met onze sponsoren en organisaties nog afspraken maken. We hopen snel meer duidelijkheid te krijgen over het weer mogen organiseren van de wedstrijden en de runcompetitie Land van Cuijk en Maasduinen.

Blijf gezond en let goed op jezelf.

Bestuur Stichting Run Competitie

Op de website van Stichting Run Competitie kunt u via de link in de kalender op de website komen van de deelnemende verenigingen: https://runcompetitie.nl/kalender/