Volgens de nu geldende richtlijnen is het mogelijk om een loopwedstrijd/trimloop te organiseren. De organisatie wil daarom net als vorig jaar proberen de Kuilenloop weer door te laten gaan. De Kuilenloop zal ook dit jaar op een aantal punten anders zijn dan andere jaren: deelname is alleen mogelijk via voor-inschrijving en er is een maximum aantal deelnemers van 300 personen.

De Kuilenloop 2021 vindt plaats op zondag 5 september vanaf 11.00 uur nabij het paviljoen aan de Fazantenweg in Langenboom. Er kan exact 5 of 10 kilometer worden gelopen door een mooi waterrijk natuurgebied. De tijdwaarneming is door middel van chip-tijdregistratie. De voorinschrijving is geopend tot en met 4 september of sluit zoveel eerder indien het maximum aantal deelnemers is bereikt. Voor meer informatie kijk dan op onze website www.kuilenloop.nl .

Gelet op de onvoorspelbaarheid van het coronavirus en de kans dat de landelijke richtlijnen in de tussentijd nog worden aangepast, is de mogelijkheid aanwezig dat de Kuilenloop 2020 te zijner tijd alsnog afgelast moet worden. We hopen dat u begrip hebt voor deze situatie. Bij algehele afgelasting hoeft u geen inschrijf- of administratiekosten te betalen.

Sportieve groeten en hopelijk tot 5 september.

Organisatie Kuilenloop

AV-Olympus Land van Cuijk

www.kuilenloop.nl