22e Halve Marathon van Sint Anthonis

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze 22e Halve Marathon van Sint Anthonis. Deze start op zaterdag 19 maart 2022 om 15.00 uur vanaf blokhut De Hoefse Hut in Sint Anthonis. De Halve Marathon wedstrijd wordt gelopen over één grote ronde door het prachtige bos- en heidegebied van de staatsbossen van Sint Anthonis. Hiermee is het een van de mooiste halve marathon parcoursen van het jaar voor veel van onze deelnemers. Tevens lopen alle deelnemers dit jaar weer met de IPICO chip.

Naast het prachtige parcours en de gezellige sfeer, ontvangen de eerste 300 voorinschrijvers voor de Halve Marathon, een functioneel hardloop T-shirt van onze hoofdsponsor Kempen-Küppers accountants. Wees dus snel met voorinschrijven.

Voor wie niet kan wachten of gewoon zin heeft in een leuke trainingsloop is op zaterdag  26 februari 2022 om 15:00 een parcoursverkenning; start op dezelfde plek bij de blokhut.

Naast de Halve Marathon is er de mogelijkheid om een 5 km wedstrijd te lopen. Deze start 15 minuten na de start van de Halve Marathon. Verdere gegevens over de Halve Marathon, de 5 km wedstrijd en de parcoursverkenning kunt u vinden op onze website: av-olympus.nl. Daar kunt u zich ook alvast voorinschrijven.