Zaterdag 17 juni Gennep Sportpark De Heijkuul, Langeweg 4. Deze loop is de vervangende loop van De Genneperhuysloop en komt in de plaats van de Kerstloop. Het parcours is hetzelfde als de Kerstloop maar nu (hopelijk) onder betere weer en terreinomstandigheden. Let op: de wedstrijd begint om 15:00 uur
Programma: 15:00 uur jeugd t/m 12 jaar 1000 meter, jeugd 13 t/m 15 jaar 1450 meter, GH-advocaten korte trimloop 5.5 kilometer 15:30 uur, 16:20 uur GH-advocaten lange trimloop 10 kilometer. Meer informatie: http://www.gennepatletiek.nl of loopevenementen@gennepatletiek.nl


Prijsuitreiking 2023

Denk aan de bonuspunten die te behalen zijn bij de laatste wedstrijd. Tijdens de prijsuitreiking is men verplicht om persoonlijk de prijs in ontvangst te nemen of dit vooraf bij ons te melden, dan vervalt de prijs.
Prijsuitreiking na de prijsuitreiking van de Genneperhuysloop.